Emniyet'ten provokatör operasyonu! Çok sayıda gözaltı

Emniyet Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili sosyal medyada provokatif paylaşımlarda bulunanlara yönelik operasyon düzenledi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.03.2023 14:43 GÜNCELLEME 01.03.2023 14:53 GÜNCEL
Emniyet'ten provokatör operasyonu! Çok sayıda gözaltı

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Sosyal medya platformlarında depreme ilişkin provokatif paylaşımlarda bulunan bin 56 hesap yöneticisi tespit edildi, 606'sı hakkında adli işlem başlatıldı. 147 şahıs gözaltına alındı, 27 'si tutuklandı. Dolandırıcılık amaçlı internet sitelerinin kapatılması sağlandı.”

Özgür Bayrak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR