Al Sancak 6.bölüm fragmanında nabzı yükseltecek gelişme! Taşlar yerinden oynuyor

Al Sancak 6.bölüm fragmanında oklar Tunus asıllı bir Fransız vatandaşını gösterir. Heyecanın dur durak bilmediği Al Sancak'ta yeni petrol kuyularına göz dikerler. Al Sancak yeni bölüm fragmanında General Sacit Korkmaz, ‘evlatlarımı oradan çıkarsınlar’’ emrini verir.

ABONE OL
GİRİŞ 04.03.2023 09:12 GÜNCELLEME 04.03.2023 09:12 GÜNCEL
Al Sancak 6.bölüm fragmanında nabzı yükseltecek gelişme! Taşlar yerinden oynuyor

Al Sancak 6.bölüm fragmanında araştırma süreci tamamlandıktan sonra öne çıkan bir ismin olduğu fark edilir ve ilgili konu masaya yatırılır. Aslı Yüzbaşı eline belgeleri alır ve düzenlenen toplantıda merak edilen o ismi General Sacit Korkmaz’a açıklar.

Ateş Kuşları 6.bölüm fragmanında Nazmiye’den akıllara durgunluk veren itiraf! Meğer…

Al Sancak yeni bölüm fragmanında gözler Omar El Hattat isimli Tunus asıllı bir Fransız vatandaşına çevrilir. Heyecan ve gerilimin ardı arkasının kesilmediği Al Sancak’ta bu hafta izleyenleri sürprizlerle dolu gelişmeler bekliyor.

Yönetmenliğini Günay Günaydın'ın, yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın ve senaristliğini Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan'ın üstlendiği Al Sancak 6.bölümüyle 9 Mart Perşembe tarihinde saat 20:00’da TRT1’de yayına girecek.

Nadia; Ali’nin vicdanını sızlatmayı başarırken, Bahar ise Süleyman’ı ikna etmeye çalışmaktadır. Öte yandan Mithat, Nadia’nın yaşadığını öğrenir. Nadia, Ali’nin vicdanını sızlatıyor Nadia’nın ailesinin içine girmesine sinirlenen Ali onunla tartışmış ve hiç beklemediği bir cevap almıştır. Ali’ye değer verdiğini, onu önemsediğini söyleyen Nadia çekip giderken söyledikleriyle de Ali’nin vicdanını sızlatmayı da başarmıştır. Ali Nadia’nın gitmesini göze alacak mıdır?

Süleyman ve Bahar arasında neler yaşanacak Diğer yanda büyük bir sınav veren Süleyman’la Bahar’ın ilişkisi de yeni bir aşamaya gelecektir. Bahar’ın çabaları Süleyman’ı ikna etmeye yetecek midir? Pençe Timi, bu olay karşısında ne yapacaktır?

Berna, Ali’nin gizli dünyasını keşfediyor Tüm bunlar olurken Berna da Ali’nin evine ziyarete gidecektir. Ali’nin evde olmamasını fırsat bilen Berna merakına yenilip etrafı kolaçan ederken, Ali’nin garajındaki gizli dünyaya tanıklık edecektir. Berna’nın öğrendikleri, Ali’nin başına iş açacak mıdır?

Tim ve Nadia tuzağa düşüyor! Diğer yandan Ali’nin hala ona güvenmediğini anlayan Nadia, füze tehdidini ortadan kaldırmak için Travor’la işbirliği yaparak bireysel operasyona gider.

Aslı’nın istihbaratı sayesinde Travor’un yerini öğrenen Pençe Timi de aynı yere operasyon düzenlemektedir. Operasyon alanına giden Ali, Travor’la Nadia’yı yan yana görünce şaşkınlığını gizleyemez. Ali ve Nadia’nın kavgasına şahit olan Selim ise artık Ali’yle yüzleşir.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR