Arka Sokaklar'ın yerine başlıyor! 15 yılı aşkın süren hikayesi bittikten sonra...

Final bölümü bile çekilmeden yayından kaldırılması kararlaştırılan Arka Sokaklar’ın yerine Kanal D ekranına gelecek sürpriz proje belli oldu. Oyunculuk sektörüne yepyeni isimlerin kazandırılacağı Yıldız De Bana programı yayın serüvenine merhaba diyecek.

ABONE OL
GİRİŞ 23.03.2023 14:21 GÜNCELLEME 23.03.2023 14:21 GÜNCEL
Arka Sokaklar'ın yerine başlıyor! 15 yılı aşkın süren hikayesi bittikten sonra...

Televizyon ekranlarının uzun ömürlü yapımlarından bir tanesi olan Arka Sokaklar'ın finalsiz yayından kaldırılması şok etkisi meydana getirmişti. Yaşanan bu ani gelişmeyle beraber Arka Sokaklar dizisinin sıkı takipçileri hayal kırıklığına uğrarken yerine gelecek proje kesinlik kazandı.

TRT1 Teşkilat 68.bölüm fragmanı: '2'miz birden yanalım burada!' İçleri ısıtan anlar...

2006’dan beri sürdürdüğü ekran macerası noktalanan Arka Sokaklar’ın yerine Türkiye’nin yeni yıldızlarını seçeceği Yıldız De Bana adlı yarışma programının başlayacağı öğrenildi.

Yönetmenlik koltuğunda Hamdi Alkan’ın oturacağı Pastel Film imzalı Yıldız De Bana, Cuma akşamlarına renk katmaya hazırlanıyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Arka Sokaklar'ın yerine oyunculuk sektörüne yeni yeteneklerin seçileceği Yıldız De Bana yarışması yayın hayatına adım atacak.

Hülya Avşar, Hamdi Alkan, Büşra Pekin ve Kerem Alışık gibi isimleri bir araya getirecek programda oyunculuk sektörüne yepyeni yetenekler seçilecek. Toplam on sekiz yarışmacının yer alacağı Yıldız De Bana'nın 31 Mart tarihinde izleyicisiyle buluşacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR