Dokuz Oğuz hakkında verilen karar ağızları açık bıraktırdı! Kimse ummuyordu

28 Ocak’tan beri Fox TV ekranında varlık gösteren ve şu ana kadar sadece dört bölüm yayınlanan Gold Film imzalı Dokuz Oğuz yayından kaldırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.03.2023 13:09 GÜNCELLEME 29.03.2023 13:09 GÜNCEL
Dokuz Oğuz hakkında verilen karar ağızları açık bıraktırdı! Kimse ummuyordu

Faruk Turgut’un yapımcısı olduğu ve çekimleri Eskişehir ve Ankara’da gerçekleştirilen Dokuz Oğuz izleyicisine hüsran yaşatacak bir haber geldi.

Kubilay Aka’nın ‘Yüzbaşı Batur Karanlık’, Deniz Işın’ın ‘Bilge Töreyeva’ ve Yasemin Allen’in ise ‘Albay Tomris Toprak’ karakterini üstlendiği Dokuz Oğuz final yaptı.

Bülent İşbilen’in yönetmenliğinde çekimleri yapılan Dokuz Oğuz, erken bitirilen diziler kervanına katıldı. Süleyman Çobanoğlu ile Gül Güzelkaya’nın senaryosunu kaleme aldığı Dokuz Oğuz dizisinin sona ereceği tarih belli oldu.

Reyting savaşında yenik düşen ve beklenen ilgiyi göremeyen Dokuz Oğuz 25 Mart tarihinde ekranlara veda etti. Bilindiği üzere Fox TV, reytinglerde umduğunu bulamayınca Başım Belada dizisini de geçtiğimiz günlerde bitirme kararı vermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR