İnce'den FETÖ'cü Hakan Şükür'e tokat gibi sözler: Helalleşmeyeceğiz, hesaplaşacağız

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, FETÖ firarisi eski futbolcu Hakan Şükür'ün iddialarına videolu yanıt verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.03.2023 02:03 GÜNCELLEME 29.03.2023 02:07 GÜNCEL
İnce'den FETÖ'cü Hakan Şükür'e tokat gibi sözler: Helalleşmeyeceğiz, hesaplaşacağız

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, FETÖ firarisi eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür'ün iddialarına videolu yanıt verdi. 

FETÖ firarisi Şükür, milletvekilliği döneminde İnce'yi dava etmek istediğini, ancak AK Parti'den bu isteğinin geri çevrildiğini iddia etmişti. 

"HELALLEŞMEYECEĞİZ, HESAPLAŞACAĞIZ"

İnce, Twitter hesabından bir video paylaşarak "İftiracı FETÖ'cülerin benimle ilgili kuyruk acılarını biliyorum. Ben dün de Hakan Şükür gibi FETÖ'cülerin karşısındaydım, bugün de karşısındayım, yarın da karşılarında olmaya devam edeceğim. Firari FETÖ'cü hainlerle helalleşmeyeceğiz, hesaplaşacağız!" ifadelerini kullandı. 

 

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR