Can Ataklı'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TOGG'a yönelik skandal sözler!

CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Can Ataklı skandallarına bir yenisini daha ekledi. Ataklı, sosyal medyadan paylaştığı videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye'nin otomobili TOGG hakkında skandal sözler sarf etti.

ABONE OL
GİRİŞ 15.04.2023 22:04 GÜNCELLEME 15.04.2023 22:04 GÜNCEL
Can Ataklı'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TOGG'a yönelik skandal sözler!

CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Can Ataklı, Türkiye'nin yerli ve milli arabası TOGG hazımsızlığı son bulmuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve TOGG'a yönelik hazımsız ifadeler kullanan Ataklı, "Görmemişin oğlu olmuş tutmuş TOGG'unu koparmış" dedi.

'GÖRMEMİŞİN OĞLU OLMUŞ TUTMUŞ TOGG'UNU KOPARMIŞ'

Yerli ve milli üretim Türkiye'nin otomobili TOGG'un dillere destan olmasını hazmedemeyen Can Ataklı, "Şimdi TOGG. Ben daha TOGG'un reklam verdiğini görmedim. Çünkü devletin bütün kademeleriyle reklam yapıyorlar. 3 bin otomobil önceden alınmış bakanlara dağıtmışlar. O şirin bakan var ya pek şirin bir Bakan Varank, Tayyip Erdoğan'a diyor ki: 'Efendim ben de kuraya girdim', o da 'tabi tabi paranla al' diyor ama zaten alınmış ona bir tane verilmiş. Tayyip Erdoğan 'Zırhlısını da düşünüyoruz' diyor. Ama burada bir buldumcuk var. Görmemişin oğlu olmuş tutmuş TOGG'unu koparmış. Nedir bu ya? TOGG, TOGG, TOGG. Tayyip Erdoğan ana bayii gibi çalışıyor. Soruyor sarayın yazarı 'Efendim Kılıçdaroğlu'na da bir tane gönderecek misiniz?' O da 'Parayı versin alsın' diyor. Sen ana bayii misin? Sanki ana bayii adam." şeklinde konuştu.

 

KAYNAK : Haber7
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR