Yalı Çapkını dizisinde ağır tepki alan sahne! İzleyenler eleştiri bombardımanına tuttu

Star TV'de yayın faaliyetine devam eden Yalı Çapkını dizisinde çekilen sahne izleyenler tarafından çok sert bir tepkiyle karşılandı. Yalı Çapkını dizisinin yayınlanan son bölümünde evli bir kadına sarkıntılık edildiğini gören seyircisi isyan bayraklarını kaldırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.04.2023 20:36 GÜNCELLEME 17.04.2023 07:55 GÜNCEL
Yalı Çapkını dizisinde ağır tepki alan sahne! İzleyenler eleştiri bombardımanına tuttu

Yalı Çapkını dizisinde Tarık karakterinin gerek bakışlarıyla ve sözleriyle gerekse hareketleriyle Seyran karakterine rahatsızlık vermesi izleyenleri çileden çıkardı. Yalı Çapkını’nda Ferit karakteriyle evli olan Seyran’ı taciz eden Tarık’ın yaptıkları izleyenlerin ağır tepki göstermesine neden oldu.

Show TV'den peş peşe 2 radikal karar! Gelsin Hayat Bildiğin Gibi'den sonra Güzel Günler...

Yalı Çapkını dizisinin son bölümünde, Saffet İhsanlı’nın oğlu ‘Tarık’ için Suna’yı ailesinden istediği gecede olay olacak görüntülere yer verildi. Suna’yla evlenmek isteyen Tarık’ın gözünü bu sefer de Seyran’a dikmesi ekran başındakilerin tepkisini çekti. Suna’yla nişan yüzüğü takmasının hemen ardından soluğu Seyran’ın yanında alan Tarık’ın söyledikleri yok artık dedirtti.

Alsancak dizisine Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın unutulmaz ismi geliyor! Hikayesiyle etkileyecek

Seyran’ı görür görmez iltifat etmeye başlayan Tarık’ın onu köşeye sıkıştırması ve evli olmasına rağmen ahlaka sığmayan davranışlarda bulunması sosyal medyada olay oldu. Tüm bunların yanı sıra izleyenler, Kazım karakterinin kızlarına şiddet uygulamakla kalmayıp bir de onların rızasını almaksızın evlendirmeye kalkmasına ateş püskürdü. İşte, tepki toplayan o görüntüler...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR