Murat Yıldırım, Teşkilat'ı bırakacak mı? Vurulduğu o sahne akılları allak bullak etti!

Teşkilat dizisinin kadrosuna üçüncü sezonda yerleştirilen Murat Yıldırım’ın akıbeti izleyenler tarafından araştırma konusu haline getirildi. Üstlendiği ‘Ömer Atmaca’ karakterinin vurulmasının akabinde gözler Murat Yıldırım’ın Teşkilat’a devam edip etmeyeceğine çevrildi. İşte, konuya ilişkin merak edilenler…

ABONE OL
GİRİŞ 23.04.2023 14:36 GÜNCELLEME 23.04.2023 14:36 GÜNCEL
Murat Yıldırım, Teşkilat'ı bırakacak mı? Vurulduğu o sahne akılları allak bullak etti!

TRT1’in heyecan ve ilgi uyandıran projesi Teşkilat’ta hareketli dakikalar yaşanıyor. 16 Nisan Pazar tarihinde yayına giren 72.bölümünde, ‘Ömer Atmaca’ karakterinin vurulması tansiyon seviyesini yükseltti. Zehra’nın önünde siper olan ve onu korumak istediği esnada ölümün eşiğine gelen Ömer’in durumu izleyenleri merak içerisinde bıraktırdı.

Kuş Uçuşu'nun setinde İbrahim Çelikkol’dan isyan ettiren hareket! Ekiptekileri kızdırdı

Ömer’in başına gelen talihsiz hemen arkasından gözler Murat Yıldırım’a çevrildi ve Teşkilat’taki macerasının sürüp sürmeyeceği yakın mercek altına alındı. İzleyenlerin kafasını kurcalayan sorunun yanıtı şimdilik belli olmazken, Murat Yıldırım’ın rol aldığı Ömer karakterinin tedavi altına alındıktan sonra iyileşmesi ve hayati tehlikesini atlatması bekleniyor.

Güldür Güldür Show'la yolları ayıran Onur Buldu, TRT1'in sürpriz dizisiyle el sıkıştı!

Teşkilat dizisiyle gönüllerde taht kuran Murat Yıldırım, Aziz, Ramo, Suskunlar, Aşk ve Ceza, Asi, Fırtına, Gecenin Kraliçesi, Büyük Yalan, Hayat Bilgisi ve Ayrılsak da Berabariz gibi projelerde de boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR