AGD İl Başkanı'ndan Saadet Partisi'nin yayın organı TV5'e tepki: Tevil götürmez bir yanlış

AGD İstanbul İl Başkanı Mehmet Yaroğlu, TV5'te HDP'nin LGBT ve feminizm temalı reklamlarının yayınlanmasına sert tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2023 08:43 GÜNCELLEME 03.05.2023 08:44 GÜNCEL
AGD İl Başkanı'ndan Saadet Partisi'nin yayın organı TV5'e tepki: Tevil götürmez bir yanlış

TV5'te geçtiğimiz günlerde HDP'nin LGBT ve feminizm temalı reklamları yayınlanmıştı. Söz konusu içerikler Milli Görüşçüler başta olmak üzere birçok vatandaş tarafından tepkiyle karşılandı. TV5'te yayınlanan HDP reklamlarına Milli Görüş hareketinin önde gelen kurumlarından olan Anadolu Gençlik Derneği'nden (AGD) de tepki geldi.

KABUL EDİLEMEZ BİR DURUM

AGD İstanbul İl Başkanı Mehmet Yaroğlu sosyal medya hesabı aracılığıyla yapmış olduğu paylaşımla TV5'e tepki gösterdi.  TV5'te terör Örgütü PKK'nın siyasi uzantısının reklamlarının yayınlanmasının kabul edilemez olduğunu vurgulayan Yaroğlu, söz konusu durumun kabul edilemez olduğunu belirtti.

AGD İstanbul İl Başkanı Yaroğlu konuya ilişkin olarak şu ifadeleri kullandı:

"Erbakan Hocamızın ifadesiyle batıla karşı tıpkı Hz.Hamza gibi tek başına bütün bir orduyu geriye püskürterek cihad eden en kıymetli varlığımızın; Terör Örgütü PKK'nın siyasi uzantısının reklamlarını yayınlayarak propagandasını yapması tevil götürmez bir yanlış ve akıl tutulmasıdır."

KAYNAK : Haber7