MSB: Erzurum'daki olaylara karışan uzman çavuşun sözleşmesi feshedildi

MSB: 7 Mayıs'ta Erzurum'da yaşanan olaylara karıştığı gerekçesiyle Uzman Çavuş Akif Keleş gözaltına alındı, yapılan tahkikat sonucunda sözleşmesi feshedildi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.05.2023 11:30 GÜNCELLEME 09.05.2023 12:32 GÜNCEL
MSB: Erzurum'daki olaylara karışan uzman çavuşun sözleşmesi feshedildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, 7 Mayıs'ta Erzurum'da yaşanan olaylara karıştığı gerekçesiyle gözaltına alınan Uzman Çavuş Akif Keleş'in sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Keleş hakkında Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2021’de 'Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma' iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında soruşturmaya yer olmadığı kararı verilmiştir" denildi.

16 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Erzurum mitingindeki olaylara karıştığı tespit edilen 21 kişiden 16'sının gözaltına alındığını, şüphelilerden birinin daha önce FETÖ'yle iltisaklı olduğunun tespit edildiğini açıklamıştı.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR