28 Şubat zihniyeti hortladı: HÜDA PAR'lı Oktuay'a linç!

HÜDA PAR İstanbul Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Gülsüm Sena Oktuay, muhalif seçmenler tarafından bel altı hakaretlere, yargılama tehditlerine ve giyimiyle ilgili onlarca saldırıya maruz kaldı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.05.2023 12:22 GÜNCELLEME 26.05.2023 17:49 GÜNCEL
28 Şubat zihniyeti hortladı: HÜDA PAR'lı Oktuay'a linç!

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Cumhur İttifakı kararından sonra başta muhalif partiler olmak üzere liderler ve seçmenlerinden hakaret ve tehdit mesajları aldı. 

Her gün bir yenisi eklenen bu hakaretlere İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Gülsüm Sena Oktuay da maruz kaldı.

İzmir'de skandal! Başörtülü kadınlara hakaret ettiler....

NEFRET DOLU PAYLAŞIMLAR!

CHP’nin yasakçı zihniyetinden dolayı eğitimini tamamlamada yaşadığı zorlukları anlatan Okutay'ın sosyal medyadaki açıklamalarının altına yine nefret dolu paylaşımlar geldi.

OKTUAY'DAN CHP VE 28 ŞUBAT ZİHNİYETİNE TEPKİ

Avukat Gülsüm Sena Oktuay, "CHP ve 28 Şubat zihniyetinin Müslüman kadınlara hayat hakkı dahi sunmadığı bir dönemde tesettürümle eğitim hayatımı devam ettirmek için mağduriyetler yaşadım ve onurlu duruşumu bozmadan Hukuk Fakültesinden mezun oldum. Tüm engellemelerin karşısında ailemin ve partimin desteğini gördüm. Bugün o zorlu yıllarda desteğini gördüğüm ailemin ve HÜDA PAR’ın yanında Avukat kimliğimle duruşuma devam ediyorum." açıklamasında bulundu.

KAYNAK : Haber7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR