Yolcu otobüsü TIR'a çarptı: Ölü ve yaralılar var

Çorum’un Osmancık ilçesinde yolcu otobüsünün kamyona çarpıştığı kazada 1 çocuk öldü, 9 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.06.2023 09:31 GÜNCELLEME 23.06.2023 09:31 GÜNCEL
Yolcu otobüsü TIR'a çarptı: Ölü ve yaralılar var

Kaza, sabah saatlerinde İstanbul-Samsun D-100 kara yolu Osmancık ilçesi Damatoğlu Çiftliği Gökbel mevkinde meydana geldi.

İstanbul yönünden Samsun’a giden Erdoğan Türker yönetimindeki 55 HR 655 plakalı yolcu otobüsü, aynı istikamette giden Ali Eski yönetimindeki 57 EF 690 plakalı tuğla yüklü kamyona arkadan çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada otobüste bulunan Abdulaziz Demir (12) hayatını kaybetti; şoför Erdoğan Türker, yolcular Hüseyin Balak, Furkan Çataloğlu, Ege Uygun, Evrim Uygun, Yasin İnan, Aziz Demir, Erkan Ünal ve Hatun Kozak yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Osmancık ilçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralılardan Furkan Çataloğlu ile Aziz Demir yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi  Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK : DHA
Özgür Bayrak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR