Şişli’de, açık bırakılan pencereden düşen 3.5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Şişli’de, 3.5 yaşındaki F. B., sıcak hava nedeniyle açık bırakılan pencereden düşerek hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 31.07.2023 12:58 GÜNCELLEME 31.07.2023 13:13 GÜNCEL
Şişli’de, açık bırakılan pencereden düşen 3.5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Olay, 22 Temmuz Cumartesi günü saat 08.00 sıralarında Şişli'de meydana geldi. İddiaya göre, T. B. evin salonunda oğlu F.B. ile bir süre oyun oynadıktan sonra uyuyakaldı. 3.5 yaşındaki F.B., babasının uyumasının ardından pencere kenarındaki koltuğa çıktı. Pencere pervazına tırmanmaya çalışırken dengesini kaybeden F. B. havanın sıcak olması nedeniyle açık bırakılan pencereden aşağı F.B. hayatını kaybetti.

Bu sırada, yeni doğmuş bebeğini emziren anne gürültüyü duyarak salona geldi. Oğlunu göremeyen anne pencereden dışarı bakınca korkunç manzarayla karşılaştı. Eşinin haykırışlarını duyarak uyanan baba T. B. ise, koşarak dışarı çıktı. Yerde hareketsiz yatan oğlunu kucağına alan baba gözyaşlarına boğuldu.

KAYNAK : DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR