Esenyurt tekel bayi cinayetinde son dakika gelişmesi

Esenyurt'ta 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan tekel bayi baskınına ilişkin 8 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.08.2023 10:13 GÜNCELLEME 21.09.2023 22:50 GÜNCEL
Esenyurt tekel bayi cinayetinde son dakika gelişmesi

İstanbul Esenyurt'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayisi baskınıyla ilgili gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

2 kişinin ölümüyle sonuçlanan tekel bayisi baskınına ilişkin 8 şüpheliden silahı ateşleyen Tarık Özer, Azad Özer ve Serhat Özer ifadelerinin alınmasının ardından tutuklanmaları talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

Ne olmuştu?

Esenyurt’ta bir işyerinde yaşanan kan dondurucu olayda 4 kişi kurşun yağdırmış, Batuhan B. (20), Yunus Emre E. (24) hayatını kaybederken, Yusuf E. (21) ise yaralanmıştı. Güvenlik kameralarına da yansıyan cinayetle ilgili inceleme başlatan polis, 4 zanlıyı ve onlara yardım ve yataklık eden 5 kişiyi gözaltına aldı. 

Tekel bayisindeki silahlı kavganın kan donduran görüntüleri ortaya çıktı...

İlk ifadesi ortaya çıktı: Neden öldürdüğünü anlattı!

Esenyurt'ta cinayet! Öldürülen kişinin babası konuştu!

Esenyurt’ta tekel bayisinde daha önce yaşanan kavganın görüntüsü ortaya çıktı

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR