Pençe-Kilit bölgesinde patlama: Bir askerimiz şehit oldu

MSB: Pençe-Kilit bölgesindeki patlamada Astsubay Üstçavuş Ünal Sipahi şehit oldu, bir asker yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.09.2023 12:27 GÜNCELLEME 05.09.2023 16:21 GÜNCEL
Pençe-Kilit bölgesinde patlama: Bir askerimiz şehit oldu

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerce önceden döşenen EYP'nin infilak etmesi sonucu Astsubay Üstçavuş Ünal Sipahi'nin şehit olduğunu, bir askerin de yaralandığını açıkladı.

Yaralı asker hastaneye kaldırılarak tedavisine başlandı.

ACI HABER AİLESİNE ULAŞTI

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin döşediği patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan İstihkam Komando Astsubay Üstçavuş Ünal Sipahi'nin (34) acı haberi, İzmir'deki ailesine ulaştı.

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, dün teröristlerin döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu İstihkam Komando Astsubay Üstçavuş Ünal Sipahi, şehit düştü. Şehidin acı haberi, İzmir'in Kemalpaşa ilçesi Kızılüzüm Mahallesi'nde yaşayan yakınlarına ulaştı. Haberi alan eşi Sevgi Sipahi (30), gözyaşlarına boğuldu.

BELEDİYE BAŞKANI DUYURDU

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Pençe Kilit Operasyon bölgesinde vatani görevini sürdürmekte olan, Kızılüzüm Mahallemizden İstihkam Komando Astsubay Üstçavuş Ünal Sipahi'nin şehit düştüğü haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır dilerim" dedi.



ACI HABERİ MEMLEKETLERİNDE ALDILAR

5 yıllık evli olan, 2 ve 3 yaşında 2 kız çocuk babası şehit Sipahi'nin cenazesi, yarın öğle vakti Binali Yıldırım Millet Bahçesi Camisi'nde kılınacak namazın ardından Kızılüzüm Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 11 yıldır Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan şehit Sipahi'nin babası Nihat (59) ile annesi Zeynep Sipahi'nin (57) memleketleri Kayseri'de oldukları, acı haberi alınca İzmir'e dönmek üzere yola çıktıkları belirtildi. 

KAYNAK : Haber7, AJANSLAR
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR