Düğün çıkışı kavga: Uzman çavuş hayatını kaybetti!

Kayseri'de düğün sonrası iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 26 yaşındaki Uzman Çavuş Utku Can Demir hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 24.09.2023 13:15 GÜNCELLEME 24.09.2023 13:47 GÜNCEL
Düğün çıkışı kavga: Uzman çavuş hayatını kaybetti!

Olay, dün saat 23.30 sıralarında Kayseri'nin Melikgazi ilçesindeki bir düğün salonunun önünde meydana geldi. Düğün sonrası iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü.

Kavgada, Diyarbakır'da görev yapan Uzman Çavuş Utku Can Demir (26) ve iki arkadaşı, kimliği henüz bilinmeyen kişilerce bıçaklandı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ağır yaralı Utku Can Demir, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR