43 adrese baskın: Sansasyonel eylem hazırlığındaki 39 terörist yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya: İstanbul merkezli Diyarbakır ve Bolu'da eş zamanlı olarak düzenlenen "Kahramanlar-29" operasyonunda bölücü terör örgütü mensubu 39 şüpheli yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.11.2023 16:45 GÜNCELLEME 24.11.2023 16:57 GÜNCEL
43 adrese baskın: Sansasyonel eylem hazırlığındaki 39 terörist yakalandı

Son dakika haberi: İstanbul merkezli Diyarbakır ve Bolu'da eş zamanlı olarak düzenlenen "Kahramanlar-29" operasyonunda bölücü terör örgütü mensubu 39 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyona ilişkin sosyal medyadan açıklama yaptı. 

43 ADRESE BASKIN

İstanbul merkezli 17 ilçede 40 adrese: Diyarbakır Silvan ve Yenişehir ilçelerinde 2 adrese, Bolu'da 1 adrese olmak üzere toplam 43 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 39 şüpheli gözaltına alındı. 

Terör örgütü PKK tarafından sansasyonel nitelikte eylem gerçekleştirme amacıyla görevlendirilen şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız tabancalar, dijital materyaller ile örgütsel dokümanlar ele geçirildi.

"TERÖRİSTLERİ VE İŞ BİRLİKÇİLERİNİ İNLERİNDE YAKALIYORUZ"

Yerlikaya, "Teröristleri ve onların iş birlikçilerini inlerinde yakalayıp adalete teslim etmekte kararlıyız" ifadelerini kullandı.

KAYNAK : Haber7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR