Bolu'da kar yağışı etkili oluyor! Ekipler uyardı

Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde kar yağışı etkili oluyor. Trafik ve karayolları ekipleri sürücüleri bölgede etkili olan kar yağışı konusunda uyarırken, kar yağışının gece saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 09.12.2023 22:29 GÜNCELLEME 09.12.2023 22:29 GÜNCEL
Bolu'da kar yağışı etkili oluyor! Ekipler uyardı

Otoyolun Cankurtaran mevkisinde sabah başlayan kar yağışı akşam saatlerinde etkisini artırdı. Kar kalınlığının 10 santimetreye ulaştığı güzergahta karayolları ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmasını sürdürüyor.

EKİPLER SÜRÜCÜLERİ UYARDI

Ulaşımda aksama yaşanmazken, trafik ve karayolları ekipleri sürücüleri bölgede etkili olan kar yağışı konusunda uyardı.

Denetimlerini sürdüren ekipler, sürücüleri araçlarına kış lastiği taktırmadan yola çıkmamaları konusunda uyarıyor.

Kar yağışının gece saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

KAYNAK : AA, İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR