Sosyal medya fenomeni Ece Ronay gözaltına alındı
Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, Özel harekat polis ekiplerinin katılımıyla düzenlenen şafak baskınıyla gözaltına alındı.
ABONE OLSosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın eski eşi Mehmet Bilir'in Pendik'teki işyerinin kurşunlanması ile ilgili inceleme başlatıldı.
Yapılan çalışmalarda işyerine motosikletli kasklı kişilerin ateş ettiğini belirleyen ekipler, çalışmalarının ardından şüphelileri tespit etti. Bu sabah şüphelilere ait adreslere özel harekat polisinin de katılımıyla operasyon düzenlendi.
ECE RONAY'IN EVİNE BASKIN
Operasyonda olayın azmettiricisi olduğu değerlendirilen Ece Ronay'ın da evine baskın düzenlendi. Eş zamanlı olarak yapılan baskınlarda Ronay'la birlikte 5 şüpheli daha yakalandı.
Şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda otomatik silah, tabanca, 58 adet fişek ve hassas terazi ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için emniyete götürüldü.