Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan şehitlerimiz için taziye mesajı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Kuzey Irak'ta hain terör saldırısında şehit düşen 6 askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.12.2023 01:32 GÜNCELLEME 23.12.2023 01:32 GÜNCEL
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan şehitlerimiz için taziye mesajı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Irak'ın Kuzeyinde terör örgütleri tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit düşen askerlerimiz için resmi X hesabından taziye paylaşımında bulundu.

'AZİZ MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN'

Erbaş paylaşımında, "Irak’ın kuzeyinde hain terör örgütüne yönelik devam eden operasyonlarda şehadete kavuşan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet; kederli ailelerine ve silah arkadaşlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Mekânları cennet, makamları âli olsun.

Aziz Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR