Emekli Washington Büyükelçisi'nden meraklandıran paylaşım: 'Nerede kalmıştık'

Eski Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan, sosyal medya hesabından F-35'lere ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 12.02.2024 04:23 GÜNCELLEME 12.02.2024 09:45 GÜNCEL
Emekli Washington Büyükelçisi'nden meraklandıran paylaşım: 'Nerede kalmıştık'

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Vekili Victoria Nuland, Türkiye'nin S-400 durumunu çözmesi halinde F-35 ailesine yeniden katılabileceğini belirtmişti.

ESKİ BÜYÜKELÇİDEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Yaşanan gelişmenin ardından, geçtiğimiz günlerde yaş haddinden dolayı emekli olan Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan sosyal medya hesabından F-35'lere ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Mercan yaptığı paylaşımda, "F-35. Where were we?" (F-35. Nerede kalmıştık) ifadelerini kullandı.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR