FETÖ'nün kara kutusu Fuat Avni mavi tik aldı!

İstihbarat Dairesi Başkanlığında çalışan FETÖ mensubu bilgisayar mühendislerinden sorumlu olan "Fuat Avni" hesabı yeniden ortaya çıktı. Fuat Avni hesabının mavi tik aldığı görüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 14.02.2024 01:56 GÜNCELLEME 14.02.2024 01:57 GÜNCEL
FETÖ'nün kara kutusu Fuat Avni mavi tik aldı!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen, örgüt mensuplarıyla sohbetine ait yeni bir video yayınladı. Gülen'in 'Yeniden böyle bir diriliş çok çok önemli yani hafife almamak lazım' sözleri dikkat çekti.

FUAT AVNİ MAVİ TİK ALDI

FETÖ elebaşı Gülen'in video paylaşmasından sonra yeni bir gelişme meydana geldi. Devletin içindeki gizli bilgileri ve planlanan operasyonları paylaşan FETÖ'nün operasyon hesabı "Fuat Avni", FETÖ'nün attığı videodan sonra 2016'dan beri ilk defa aktif olarak mavi tik aldı.

 

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR