Erdoğan'dan Bayburt'a atanan savcıya döner tavsiyesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bayburt'a atanan savcıya şehrin dönerini överek 'tartışılmazdır' demesi salonda tebessüme neden oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 20.02.2024 15:49 GÜNCELLEME 20.02.2024 17:28 GÜNCEL
Erdoğan'dan Bayburt'a atanan savcıya döner tavsiyesi

Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hakimleri Kura Töreni ile 148 hakim ve savcının yeri belli oldu. Beştepe'de düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, da katıldı.

Cumhurbaşkanı, bilgisayar sisteminin gerçekleştirdiği kurada adı çıkan isimlerin birkaçını okuyarak tebrik etti. Atamalar sırasında renkli görüntüler de yaşandı.

BABURT'A ATANAN SAVCIYA DÖNER TAVSİYESİ 

Gözleri salonda anons ettiği ve Bayburt Cumhuriyet Savcılığı'na atanan Kemal Demirci'yi arayan Cumhurbaşkanı, yeni savcıya bir hatırlatmada bulundu.

Bayburt'un dönerinin lezzetine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kemal neredesin? Haydi bakalım! Biliyorsun Bayburt'un döneri tartışılmazdır." dedi.

Erdoğan'ın bu çıkışı ile salondakiler de tebessüm etti.

Tören atanan isimlerin anons edilmesiyle sürdü.

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR