Darbeye direnenlere 'zibidi' diyen Özgür Özel'e sert cevap!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Adalet Sarayında düzenlenen Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı anma töreninde konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 28.03.2024 13:19 GÜNCELLEME 28.03.2024 13:46 GÜNCEL
Darbeye direnenlere 'zibidi' diyen Özgür Özel'e sert cevap!

Bakan Tunç, bütün terör örgütleriyle mücadelenin sonuna kadar sürdürüleceğini belirterek, “Bu ülkede, hiçbir zaman hiç kimse; terörle, masumların canına alçakça kastederek, kaos, kriz, korku ve kargaşa oluşturarak bir şey elde edemedi. Bundan sonra da elde edemeyecektir. Çünkü bu ülkenin mayası sağlamdır.” dedi.

Bakan Tunç şöyle konuştu:

Milletimiz hain tuzaklar karşısında tek yürek, tek bilek olmasını bilmiş, vatan mevzubahis olduğunda bütün alçak girişimleri, kalkışmaları her zaman boşa çıkarmasını bilmiştir, hainlerin oyunlarını, tezgâhlarını her zaman bozmuştur. 15 Temmuz’da verilen mücadele bunun en destansı örneklerinden biri olarak tarihteki yerini almıştır.

O gece bu vatan evlatları istiklali, istikbali için gözünü kırpmadan şehadete yürümüştür ve alçaklara, hainlere, terör örgütlerine fırsat vermemiştir. Kahraman milletimiz tanklara karşı vücudunu siper ederek bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir.

O karanlık gecede darbeye karşı duran vatan evlatlarına çirkin ifadelerle hakaret edenler, bu milletin vicdanında her zaman mahkum olacaklardır. O gece, Mehmet Selim Kiraz’ın idealini, vatan ve millet sevdasını paylaşan, demokrasiye, milli iradeye saygılı, hukukun üstünlüğüne inanan, kahraman yargı mensupları, milletimizle omuz omuza hain kalkışmaya gereken cevabı hukuk çerçevesi içinde vermişlerdir.

Huzurumuzu, kardeşliğimizi hedef alan terör örgütlerine gereken karşılığı vermeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizin birliğini, beraberliğini korumaya ve ülkemizi geleceğe emin adımlarla taşımaya kararlıyız. Adı, sanı ne olursa olsun, bütün terör örgütleriyle mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR