İstanbul Valisi Gül'den protesto açıklaması: Katil arayan İsrail'e baksın!

İstanbul Valisi Davut Gül, İsrail karşıtı eylemlere ilişkin açıklama yaptı. Vali Gül, "Katil aranıyorsa İsrail'e ve kendilerine destek veren aynı dış güçlere baksınlar" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.04.2024 01:29 GÜNCELLEME 08.04.2024 17:57 GÜNCEL
İstanbul Valisi Gül'den protesto açıklaması: Katil arayan İsrail'e baksın!

İstanbul Valisi Davut Gül, İsrail karşıtı eylemlere ilişkin açıklama yaptı. Marjinal grupların beşinci kol faaliyetleri yaptığının farkında olduklarını belirten Vali Gül, "Katil aranıyorsa İsrail'e ve kendilerine destek veren aynı dış güçlere baksınlar" dedi.

'MARJİNAL GRUPLARIN BEŞİNCİ KOL FAALİYETLERİ YAPTIĞININ FARKINDAYIZ!'

Vali Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul'da, Filistin'e destek, İsrail'i protesto etmek amacıyla son 6 ay içerisinde 947 etkinlik gerçekleştirilmiştir. Tarihinde hiçbir gösteriye tahsis edilmeyen Galata köprüsü dahil, makul olan tüm talepler karşılanmıştır.

Tüm toplumsal olaylarda olduğu gibi Filistin konusunda da genel güvenliği etkilemeyecek her yere izin verilmektedir.

'KATİL ARANIYORSA İSRAİL'E VE DESTEK VEREN AYNI DIŞ GÜÇLERE BAKSINLAR'

Farklı şer odaklarının ittifakıyla oluşturulan marjinal grupların 'iyi niyetli' vatandaşlarımızı kullanarak devletimizin ve milletimizin fedakarlıklarını yok sayıp beşinci kol faaliyetleri yaptığının farkındayız!

Katil aranıyorsa İsrail'e ve kendilerine destek veren aynı dış güçlere baksınlar."

KAYNAK : Haber7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR