Gaziantep'te su basan garajı temizleyen site görevlisinin feci ölümü

Gaziantep'te bir site görevlisi, aşırı yağış su basan garajı temizlerken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 11.04.2024 20:04 GÜNCELLEME 11.04.2024 20:24 GÜNCEL
Gaziantep'te su basan garajı temizleyen site görevlisinin feci ölümü

Olay, Şahinbey ilçesi Karataş Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kentte etkili olan sağanak nedeniyle bir sitenin garajını su bastı.

SİTE GÖREVLİSİ ELEKTRİK AKIMINA KAPILDI

Su basan garajı temizlemeye ve suyu tahliye etmeye çalışan site görevlisi Mehmet Şahan (55), bir anda elektrik akımına kapıldı.

Durumun fark edilmesi üzerine yapılan ihbarla olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, akıma kapılarak ağır yaralanan Mehmet Şahan'ı ilk müdahalenin ardından ambulansla Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Şahan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR