DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar

DEM Parti Batman il binasında mahkeme kararıyla yapılan arama sonucunda; binada, öldürülen teröristler için bir köşe oluşturulduğu ve PKK ile ilgili yasaklı birçok yayının bulunduğu ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.04.2024 09:30 GÜNCELLEME 26.04.2024 10:03 GÜNCEL
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar

HDP'nin kapatılma davası sonrası oluşturulan DEM Parti teşkilatının Batman İl binasında mahkeme kararıyla arama yapıldı.

Sabah Gazetesi'nin ulaştığı skandal görüntülerde partinin Batman'daki il binasını PKK'lı teröristlerin fotoğraflarıyla ve örgütle ilgili yayınlarla doldurduğu görülüyor. 

DEM PARTİ BİNASINDA TERÖR KÖŞESİ

Batman 2. Sulh Ceza Hâkimliği tarafından verilen arama kararının ardından İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli polis ekiplerinin yaptığı arama sonucunda teşkilat binasında PKK/KCK terör örgütü mensuplarının ve terörist başı Abdullah Öcalan'ın resimleri duvarlarda asılı halde bulundu. 

Partililerin öldürülen PKK'lı teröristlerin fotoğraflarının bulunduğu bir köşe oluşturduğu ortaya çıktı. Öte yandan parti binasındaki aramada PKK ile ilgili çok sayıda yasaklı yayın da ele geçirildi. 

Ortaya çıkan bu görüntülerin ardından İl Emniyet Müdürlüğü'ne ifadeye çağırılan DEM Parti Batman il Eş Başkanı Mustafa Mesut Tekik, gözaltına alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. 

KAYNAK : SABAH
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR