Üniversitelileri taşıyan midibüs şarampole devrildi: 12 yaralı

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde, geziden dönen üniversitelerin taşındığı midibüs, freninin boşalması sonucu şarampole devrildi. Kazada 12 öğrenci yaralandı

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2024 19:08 GÜNCELLEME 27.04.2024 19:08 GÜNCEL
Üniversitelileri taşıyan midibüs şarampole devrildi: 12 yaralı

​Kaza, saat 16.45 sıralarında Eskiyayla Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Sakarya tarafında ilerleyen, üniversitelerin taşındığı NK yönetimindeki 54 S 0579 plakalı midibüs, freninin boşalması sonucunun sağlanmasın direksiyon kontrolünün kaybolmasıyla şarampole devrildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgedeki çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Devrilen midibüste bulunan Sakarya Üniversitesi, ekipler tarafından araçtan çıkarıldı. Kazada yaralanan 12 öğrenci, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevre hastanelerine kaldırıldı. 

Kazada yaralananlar Balıkesir Akçay'a gittikleri ve doğa gruplarından geri döndükleri öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR