Sözleri yürek ısıtmıştı: Ayakkabı tamircisi Erdoğan'ın konuğu olacak

Sosyal medyada yayınlanan videosuyla binlerce kişinin gönlünde taht kuran, Aksaraylı ayakkabı tamircisi 58 yaşındaki Turgut Kılıç, 1 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Külliye de misafiri olacak.

ABONE OL
GİRİŞ 30.04.2024 12:00 GÜNCELLEME 30.04.2024 12:00 GÜNCEL
Sözleri yürek ısıtmıştı: Ayakkabı tamircisi Erdoğan'ın konuğu olacak

Aksaray'da 35 yıldır küçük bir dükkanda ayakkabı tamirciliği yapan Turgut Kılıç, sosyal medyaya yer alan videoda adeta gönüllere taht kurdu.

Binlerce kişini izlediği videoda, "Aramayınca bulunmazmış. Bende arıyorum. Bende Allah'ın rızasını arıyorum. Allah'ın rızasına aşığım. Bir çocuğun duasında mı acaba Allah'ın rızası? Yaşlı da arıyorum gençte arıyorum. Her yerde arıyorum. Oturduğum yerde kalktığım her yerde rızayı arıyorum. Yolda giderken ayağımla şu taşı atsam acaba Allah'ın rızası burada mı diyorum. Çöpleri dolaşıyorum ekmekleri çıkartıyorum. Acaba ekmekleri çıkardığım zaman Allah'ın rızasını kazanabilir miyim diye. Poşet poşet ekmekleri çıkartıp kuşlara veriyorum. Kuşların kursağına gitsin bu ekmekler diyorum" sözleri ile yürekli ısıttı.

1 MAYIS'TA ERDOĞAN İLE BULUŞACAK

Turgut Kılıç'ın bu videosu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da dikkatini çekti. Kılıç, 1 Mayıs'ta Külliye'de düzenlenecek programda Erdoğan'ın misafiri olacak. Külliye'ye Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ile birlikte gidecek olan Kılıç, "Cumhurbaşkanımız ile görüşeceğimiz için çok mutluyum, çok heyecanlıyım. İnşallah huzuruna çıkacağım. Kendisine yüzlerimiz gülsün diye güzel de bir şaka yapacağım" dedi.

KAYNAK : SABAH
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR