İstanbul Valisi Gül’den 1 Mayıs mesajı

İstanbul Valisi Davut Gül, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.04.2024 17:36 GÜNCELLEME 30.04.2024 17:36 GÜNCEL
İstanbul Valisi Gül’den 1 Mayıs mesajı

İstanbul Valisi Davut Gül, “Emekçilerin birlik ve dayanışmasının sembolü olan bugün; farklı inanç ve kültürlerin asırlardır kardeşçe yaşadığı bu coğrafyada barışın, huzurun ve dayanışmanın artmasına vesile olsun.” ifadeleriyle 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Vali Gül, mesajında şunları paylaştı;

“Kıymetli İstanbullular, Gecesini gündüzüne katarak İstanbul’umuzun ve Türkiye’mizin üretim çarklarını çeviren tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun. Emekçilerin birlik ve dayanışmasının sembolü olan bugün; farklı inanç ve kültürlerin asırlardır kardeşçe yaşadığı bu coğrafyada barışın, huzurun ve dayanışmanın artmasına vesile olsun.

Kıymetli Emekçi Kardeşlerim, Dört buçuk milyon kayıtlı işçisiyle İstanbul; işin, aşın, emeğin ve ekmeğin şehridir. Sizler; şehrimizin, ülkemizin kalkınması, istikrar içinde gelişip büyümesi yolunda çok büyük roller üstleniyorsunuz. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla hep birlikte şehrimizde eşitliğin sağlanması, hakların korunması, hakkın yüceltilmesi için tüm samimiyetimizle gayret gösteriyoruz. Alnımızın teri İstanbul için çalışıyoruz.

Bu vesileyle her biri isimsiz birer kahraman olan siz işçi kardeşlerimin kutsal emeklerinin değerince karşılık bulmasını yürekten diliyorum. Türkiye sevdasıyla bu ülke için, bu millet için canla başla çalışan herkesten Allah razı olsun diyorum. 

Ekmeğini alnının teriyle kazanan emekçilerimizin Türkiye Yüzyılı’nda da gücümüze güç katacaklarına yürekten inanıyorum. Bütün işçi ve emekçi kardeşlerimizi canıgönülden selamlıyorum 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun!”

KAYNAK : Haber7
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR