Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!

Sözcü'nün Atatürk baskılı tişört giydirdiği için merkeze alındığını iddia ettiği öğretmen hakkındaki gerçek ortaya çıktı. Öğretmenin PKK tarafından tehdit edildiği ve can güvenliği nedeniyle merkezi bir okula görevlendirildiği belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.05.2024 19:22 GÜNCELLEME 01.05.2024 19:42 GÜNCEL
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!

Sözcü Gazetesi, Van'da bir köy okulunda 23 Nisan’da öğrencilerine Atatürk baskılı tişört giydirdiği için PKK tarafından tehdit edilen ve can güvenliği nedeniyle daha merkezi bir okula görevlendirilen öğretmenin açığa alındığını iddia ederek yine masabaşı, “araştır(a)mayan”, “soruştur(a)mayan” gazetecilik örneğine imza attı. 

‘Laiklik istismarcıları’nın ‘gerici’ furyası: CHP medyasında ‘28 Şubat’ rüzgarı!

SÖZCÜ'DEN YALAN HABER!

Öğretmenin açığa alındığını öne süren Sözcü, “Van’a yeni atanan Ayşegül öğretmene bunu reva gördüler” diyerek, “Öğrencilerine 23 Nisan'da Atatürk tişörtü giydiren öğretmeni açığa aldılar. 23 Nisan için öğrencilerine zeybek oynamayı öğretti, Atatürk tişörtleri bastırıp dağıttı. Takdir beklerken görevinden oldu.” şeklindeki yalan haberi, üstelik 1. sayfasında duyurarak bir skandala daha imza attı.

Sözcü'nün 'Depremzedeye makarna' haberine Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan sert tepki

"YİNE SÖZCÜ, YİNE ASPARAGAS"

Oysa iddialar biraz araştırıldığında, Sözcü gazetesinin olayı çarpıttığı anlaşılıyor. Çünkü Van’da bir köy okulunda 23 Nisan törenlerinde Atatürk baskılı tişörtle öğrencilerine zeybek oynattığı için PKK tarafından tehdit edilen Ayşegül öğretmenin Milli Eğitim Bakanlığınca can güvenliği gerekçesiyle daha merkezi bir okulda görevlendirdiği ortaya çıktı. 

Sözcü’nün yalan haberi ortaya çıkınca, “Yine Sözcü, yine asparagas” yorumlarına neden oldu.

Ramazan'da İslam'a nefret nöbetini Cumhuriyet sürdürdü! Yine Peygamberimizi hedef aldılar

KAYNAK : Haber7