Irak ve Suriye'de nokta atışı: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi... MSB'den yapılan açıklamaya göre; Irak’ın kuzeyindeki Pençe Kilit bölgesinde 3 PKK’lı terörist ve Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 1 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.05.2024 13:18 GÜNCELLEME 05.05.2024 13:48 GÜNCEL
Irak ve Suriye'de nokta atışı: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi

SON DAKİKA: Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yurt içi ve yurt dışı operasyonları ile teröristlere göz açtırmamaya devam ediyor. MSB'den yapılan açıklamada; Irak ve Suriye'de 4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

MSB'nin açıklaması şu şekilde;

"Terörle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürüyor! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Pençe Kilit bölgesindeki 3 PKK’lı teröristi ve Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit ettiği 1 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi."

KAYNAK : İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR