Vali Gül duyurdu! Ali Fuat Başgil'in kitabı 1 milyon liseliye hediye edilecek

İstanbul Valisi Davut Gül, 'Ben Okuyorum İstanbul Okuyor' projesine dair paylaşımında, Ordinaryüs Prof. Dr. Ali Fuat Başgil'in 'Gençlerle Baş Başa' kitabından 1 milyon adet bastırılarak lise öğrencilerine hediye edileceğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 05.05.2024 21:07 GÜNCELLEME 05.05.2024 21:11 GÜNCEL
Vali Gül duyurdu! Ali Fuat Başgil'in kitabı 1 milyon liseliye hediye edilecek

İstanbul Valiliği, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, TÜBİTAK ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile İstanbul’daki 4 bin 44 okullarımızın kütüphanelerini TÜBİTAK popüler bilim yayınları ile buluşturulduğu "Ben Okuyorum, İstanbul Okuyor" projesini geçtiğimiz şubat ayında hayata geçirmişti.

İstanbul Valiliği ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen "Ben Okuyorum İstanbul Okuyor" projesi kapsamında İstanbul'daki okullardaki kitap sayısının 13 milyona ulaşması hedefleniyor.

1 MİLYON LİSE ÖĞRENCİSİNE HEDİYE EDİLECEK

İstanbul Valisi Davut Gül, "Ben Okuyorum İstanbul Okuyor" projesine dair paylaşımında, Ordinaryüs Prof. Dr. Ali Fuat Başgil'in 'Gençlerle Baş Başa' kitabından 1 milyon adet bastırılarak lise öğrencilerine hediye edileceğini açıkladı.

Konuyla ilgili paylaşım yapan Vali Gül, X'teki hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Başarının ilk düşmanı tembelliktir…

Ben okuyorum İstanbul okuyor projesi kapsamında, Gençlerle Baş Başa kitabını bir milyon adet özel bastırarak bütün lise öğrencilerimize hediye ediyoruz.

‘Kitap zekâyı kibarlaştırır’"

KAYNAK : Haber7
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR