Kayıp koyunlarını aramaya çıkan çiftçi, ölü bulundu

Aydın'ın Nazilli ilçesinde dün kaybolan koyunlarını motosikletiyle aramaya çıktıktan sonra haber alınamayan Hilmi Gülsevi (65), evinden yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki arazide ölü bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2024 14:06 GÜNCELLEME 06.05.2024 14:06 GÜNCEL
Kayıp koyunlarını aramaya çıkan çiftçi, ölü bulundu

Olay, dün akşam saatlerinde kırsal Uzunçam Mahallesi'nde meydana geldi. Arazide kaybolan koyunlarını bulmak için motosikletiyle evden ayrılan çiftçi Hilme Gülsevi'ye ulaşamayan yakınları jandarmayı arayıp, kayıp ihbarında bulundu.

Jandarma, AFAD ve Nazilli Amatör Telsizciler Derneği ekipleri bölgede kaybolan çiftçiyi aradı. Gece geç saatlere kadar arama yapan ekipler Gülsevi’yi bulamadı.

Sabah saatlerinde çalışmalara yeniden başlayan ekipler, Hilmi Gülsevi'yi evinden 3 kilometre uzaklıktaki arazide motosikletinden 500 metre ileride hareketsiz halde buldu. Bölgeye gelen sağlık ekipleri Gülsevi'nin öldüğünü belirledi.

Hilmi Gülsevi'nin cenazesi, olay yeri incelemesinin ardından ölüm nedeninin belirlenmesi için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Adli Tıp morguna gönderildi. Kaybolan koyunların ise bölgedekiler tarafından bulunarak ailesine teslim edildiği öğrenildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR