TürkMedya'da üst düzey atama!

TürkMedya'da üst düzey bir atama gerçekleşti. TürkMedya Dijital Genel Yayın Yönetmenliği'ne Serkan Fıçıcı getirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2024 03:57 GÜNCELLEME 07.05.2024 04:04 GÜNCEL
TürkMedya'da üst düzey atama!

Uzunca bir süredir TürkMedya bünyesinde yer alan FIÇICI, Mart 2018'den beri Akşam Gazetesi'nde köşe yazarlığı, Ocak 2020'den beri Akşam Dijital Yayın Yönetmenliği görevlerini yürütüyordu. Serkan FIÇICI, 6 Mayıs 2024 tarihi itibariyle Akşam Gazetesi yazarlığının yanısıra TürkMedya Dijital Genel Yayın Yönetmenliği görevini de yürütecek.

TürkMedya'dan yapılan duyuruda; yeni organizasyon yapılanmasında iletişim ve koordinasyonu daha güçlü kılmak amacıyla TürkMedya Dijital Genel Yayın Yönetmenliği kadrosunun oluşturulduğuna vurgu yapıldı. FIÇICI, TürkMedya'nın tüm mecralarının dijital operasyonlarından ve dijital yayınlardan sorumlu olarak çalışmalarını sürdürecek.

KANAL 7 MEDYA GRUBU OLARAK, SERKAN FIÇICI'YA YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİZ...

UMED'DEN TEBRİK PAYLAŞIMI

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) sosyal medya hesabından Fıçıcı'ya tebrik mesajı paylaştı. Paylaşımda, "TürkMedya Dijital Genel Yayın Yönetmenliği'ne atanan Serkan Fıçıcı'ya (@Serkan_Ficici yeni görevinde başarılar dileriz." ifadeleri yer aldı.

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR