Dorsenin kapağını açan polisler içeri böyle girdi!

Siirt'te uygulama noktasında durdurulan tırın dorsesinde yapılan aramada 17 düzensiz göçmen yakalandı, 7 kilogram 330 gram metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.05.2024 09:55 GÜNCELLEME 10.05.2024 09:55 GÜNCEL
Dorsenin kapağını açan polisler içeri böyle girdi!

Siirt’in Baykan ilçesinde polis uygulama noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramada 17 düzensiz göçmen ve 7 kilogram 330 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, polis uygulama noktasında durdurulan İran plakalı çekici araçta ve bağlı bulunan dorsede yapılan aramada 17 düzensiz göçmen ve 7 kilogram 330 gram metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan İran uyruklu H.C. sevk edildiği adlî makamlarca tutuklandı.

Düzensiz göçmenler ise İl Göç İdaresi Müdürlüğünde yapılan işlemlerin ardından sınır dışı edilmek üzere Van Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

KAYNAK : İHA
Yasin Karanfil Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Yasin Karanfil

Editör Hakkında

1989 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2012 yılında Kocaeli Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. Kocaeli'de yerel basında muhabir olarak çalıştı. Dijital ajansta başladığı sosyal medya editörlüğü mesleğini çeşitli basın kuruluşlarında devam ettirdi. Haber7.com'da Haber Şefi olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR