AK Partili Gülver, borcu itirazsız kabul etti!

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Beğendik beldesinde seçimleri kazanarak belediyeyi CHP’den teslim alan AK Partili Ferat Gülver, belediyenin borçlarını ilan ederken “Okudum, anladım, kabul ettim” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.05.2024 23:32 GÜNCELLEME 10.05.2024 23:32 GÜNCEL
AK Partili Gülver, borcu itirazsız kabul etti!

CHP’nin kazandığı AK Partili belediyelerde dev afişlerle borçlar ilan edilirken Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Beğendik beldesinde bunun tersi yaşandı.

AK Parti’den Beğendik Belediye Başkan Adayı olan Gazeteci Ferat Gülver, borçlu devraldığı belde belediyesiyle ilgili olarak sosyal medyada yaptığı duyuruda “Özellikle bazı CHP’li muhalefet belediyelerde dev pankartlar asılarak 5 yıl hizmet etmeyeceklerini ilan ediyorlar aslında. Adama sorarlar, ‘Niye aday oldun öyleyse?’ Biz Beyendik için hizmete talip olduk ve borcu da harcı da kabul ettik. ‘Okudum, anladım, kabul ettim’ diyerek imzaladık” dedi.

 

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR