Dilan Polat için çok konuşulacak ‘tahliye’ açıklaması! 1,5 saat sağlık kontrolünde kalmış

Cezaevinde kendisine zarar verdiği iddia edilen ve sağlık sorunları yaşadığı söylenen Dilan Polat’ın 1,5 saat sağlık kontrolünden geçtiği öne sürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2024 15:15 GÜNCELLEME 22.05.2024 15:32 GÜNCEL
Dilan Polat için çok konuşulacak ‘tahliye’ açıklaması! 1,5 saat sağlık kontrolünde kalmış

Kara para aklama soruşturmasında tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat yine gündemde. Son dönemde Bahar Candan'ın tahliyesi sonrasında gündeme gelen Dilan Polat'ın kendine zarar verdiği konuşuluyordu.

Cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat, Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. İşlemlerin ardından Dilan Polat Adlı Tıp Kurumu'na götürüldü. Sağlık sorunları nedeniyle sorunlar yaşadığı iddia edilen Dilan Polat içeride 1.5 saat kaldı.

Söylemezsem Olmaz yayınında Arto bu konuda, "Ev hapsi olabilir artık kaçma riski çok az" dedi.

Polat’ın cezaevi koşullarında bulunmasının sağlık durumu açısından tehlike arz edip etmediği, tıbbi açıdan cezaevi koşulları altında bulunmasında sakınca olup olmadığı konusundaki raporunun yaklaşık bir ay sonra çıkacağı öğrenildi.

 

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR