Düzce'de feci kaza: Levhalar kabine saplandı...

Düzce'de, Anadolu Otoyolu'nda arıza yapan kum yüklü TIR'a arkadan çarpan TIR'ın şoförü Turan Biçer (42), dorsesinde taşıdığı demir levhaların kabine saplanması sonucu feci şekilde can verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2024 09:35 GÜNCELLEME 24.05.2024 09:47 GÜNCEL
Düzce'de feci kaza: Levhalar kabine saplandı...

Kaza, saat 23.30 sıralarında Anadolu Otoyolu’nun Düzce mevkisinde meydana geldi. Ankara istikametine gitmekte olan Azmi Görele (44) yönetimindeki 81 BK 360 plakalı kum yüklü TIR, arıza nedeniyle şoförü tarafından sağ şeride çekildi.

O sırada aynı yönde ilerlemekte olan Turan Biçer’in kullandığı 59 ABZ 559 plakalı demir levha yüklü TIR ise arıza yapan TIR'a çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kayan demir levhalar, TIR'ın kabinine saplandı. Kabinde sıkışan TIR'ın şoförü Turan Biçer, feci şekilde hayatını kaybetti. Biçer’in cansız bedeni, itfaiyenin 1 saat süren çalışması sonrası bulunduğu yerden çıkarıldı. 

Kaza nedeniyle Anadolu Otoyolu’nun Ankara istikametinde trafik, yaklaşık 2 saat tek şeritten verildi. Yolda araç kuyrukları oluşurken, araçların kaldırılması sonrası ulaşım normale döndü.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR