Tarihi Fethipaşa Korusu yakınında yangın paniği

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde tarihi Fethipaşa Korusu yakınındaki gecekonduda çıkan yangın ekipler tarafında söndürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 25.05.2024 18:25 GÜNCELLEME 25.05.2024 19:59 GÜNCEL
Tarihi Fethipaşa Korusu yakınında yangın paniği

Olay, İcadiye Mahallesi'ndeki tek katlı bir gecekonduda meydana geldi. 

İddiaya göre, evde soba yakan ev sahibi markete gittiği sırada, sobadan duman ve kıvılcımlar çıkmaya başladı. 

Evdeki eşyaların tutuşmasıyla birlikte büyüyen yangın önce evin çatısına, sonrada yan taraftaki lokantaya sıçradı. Restoranda çalışanlar tarafından itfaiye ekiplerine haber verildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını uzun uğraşlar sonucu söndürdü. Yangında ölen veya yaralanan olmazken, gecekondu küle döndü. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Restoran çalışanı Ömer Faruk, "Yan tarafta bulunan gecekonduda arkadaş soba yakıyor, dumanlar bizim lokantaya kadar geldi. Birkaç camımız patladı. Duvarlarımız is oldu" dedi.

 

KAYNAK : AA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR