Kilis zabıtası tepki çekti! Seyyar satıcı çocuğa darp

Kilis Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, mahalle arasında seyyar satıcılık yapan bir çocuğu darp ederek satıcının terazisini zorla aldı. O anların görüntülerinin sosyal medya yayınlanmasının ardından belediye ekiplerine tepki yağdı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.05.2024 15:58 GÜNCELLEME 30.05.2024 16:09 GÜNCEL
Kilis zabıtası tepki çekti! Seyyar satıcı çocuğa darp

CHP’li Kilis Belediyesinde görev yapan zabıta ekipleri, mahalle arasında seyyar satıcılık yapan bir kişi ile 2 çocuğu kovaladı. Zabıta ekipleri, terazisini alarak kaçmaya çalışan seyyar satıcıyı arkasından koşarak yakaladı. Ekipler, satıcıyı yere yatırarak zorla terazisini aldı. Bu esnada, satıcının yanındaki çocukların tuttuğu salatalık yüklü seyyar araba devrildi.

ÇOCUKLAR KORKU DOLU ANLAR YAŞADI

Görüntülerde, zabıta ekiplerinin teraziyi almak için satıcıya müdahale ettiği ve çocukların bu sırada dehşete kapıldığı görüldü. Çocuklar, yaşanan olayın şiddeti karşısında donakaldı. Çevredeki vatandaşlar, zabıta ekiplerinin sert müdahalesine tepki göstererek güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri kısa sürede sosyal medyadan paylaştı. Sosyal medyada gündem olan görüntülere dair Kilis Belediyesinden herhangi bir açıklama yapılmadı. 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR