İsrail'i değil Gazzelileri suçlamıştı! Yazar Azra Kohen'e şok üstüne şok!

Kitapevleri, İşgalci İsrail'i değil, bombalar altıda can veren Gazzelileri suçlayan yazar Azra Kohen'in kitaplarını satıştan kaldırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.06.2024 15:32 GÜNCELLEME 01.06.2024 16:26 GÜNCEL
İsrail'i değil Gazzelileri suçlamıştı! Yazar Azra Kohen'e şok üstüne şok!

Kitabevleri, eli kanlı terör devleti İsrail, 7 Ekim'den bu yana Gazze'de on binlerce masum insanı katlederken, 'Yavrusunu koruyamayan herkesin ölmesini diliyorum' sözleriyle İsrail'i değil, bombalar altıda can veren Gazzelileri suçlayan yazar Azra Kohen'in kitaplarını satmayacak. İnfial uyandıran skandal sözler sonrası kitabevleri Kohen'e ait kitapları satıştan kaldırırdı.



KOHEN NE DEMİŞTİ?

Türkiye'de yazarlık yapan Azra Kohen, Instagram hesabında saldırılarla ilgili "Kendi yavrusunu bombanın atılacağı megafonla ile 3 saat önceden duyurulan ve bas bas çağrılan yere götürüp bombanın atılacağı yere oturtup köşeye geçip videosunu çekebilecek içerikte olan herkesi yok olmasını diliyorum. Ve o çocukların kurtarılması için her gün dua ediyorum. Onları bomba bölgesine videolarını çekmek için koyan o iğrenç yaratıklardan kurtarılmaları için. İnsan analiz kabiliyeti olan çekilen bir videonun şartlarınız analiz edebilecek içerikte bir varlık olmalı. Olanı olduğu gibi görmenizi dilerim. Yavrusunu korumayan yem eden hiçbir kimse yaşamı hak etmiyor" demişti.

Bkmkitap da uygulanan boykota katıldı. Bkmkitap'ın sitesinde Kohen ve kitapları aratıldığında Filistin ve Filistin meselesiyle ilgili kitapların gelmesini sağlandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR