Zonguldak'ta maden ocağında göçük! Acı haber geldi

Son dakika haberi...Zonguldak'ta maden ocağında göçük meydana gelirken, göçük altında kalan 2 işçiden biri hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 04.06.2024 14:37 GÜNCELLEME 04.06.2024 14:39 GÜNCEL
Zonguldak'ta maden ocağında göçük! Acı haber geldi

Son dakika haber....Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessese Müdürlüğü Gelik İşletmesi'ne ait maden ocağında göçük meydana geldi.

Zonguldak’ta TTK’ya bağlı Gelik Müessesesi’nde meydana gelen, yerin 260-360 metre altındaki Acılık Ayağı’ndaki göçükte mahsur kalan maden işçileri Harun Kara ve Tevfik Soy’a kurtarma ekipleri ulaştı. 

ÇIKARILDIKTAN SONRA ARKADAŞI İÇİN ÇABALADI

Hafif yaralı olan Harun Kara, ağır yaralı haldeki mesai arkadaşı Tevfik Soy'un kurtarma çalışmalarına yardım etti. 2 işçi daha sonra TTK Tahlisiye ekiplerinin çalışmasıyla yüzeye çıkarıldı.

İŞÇİLERDEN BİRİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İşçiler, sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesi sonrası ambulanslarla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İşçilerden Tevfik Soy, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Soy’un evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Hafif yaralı olan Harun Kara’nın ise bekar olduğu belirtilirken, tedbir amaçlı hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

 

 
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR