Çizgi film kanalı Cartoon Network'tan çocuklara LGBT dayatması

Yahudi sermayeli Warner Bros’a ait çocuk televizyon kanalı Cartoon Network’taki eşcinsellik propagandalarına bir yenisi daha eklendi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.06.2024 17:09 GÜNCELLEME 04.06.2024 18:01 GÜNCEL
Çizgi film kanalı Cartoon Network'tan çocuklara LGBT dayatması
  • HABER7

Eşcinselliği Türkiye’de geniş kitlelere bulaştırmak için çabalayan şebekeler gözünü çocuklara dikti. ABD merkezli Yahudi kuruluşu Cartoon Network, eşcinsellik dayatmasıyla minik yavruları hedef aldı. Cartoon Network çizgi film kanalı, akli melekeleri henüz gelişmemiş çocuklara cinsel yönelim telkinlerinde bulunulmasının yanı sıra bariz şekilde eşcinsellik propagandası yaptı.

Küresel çapta yayın yapan ve milyonlarca çocuğun seyrettiği Cartoon Network, sözde ‘onur ayı’ çerçevesinde çizgi film karakterlerinin eşcinsel ilişki görüntüleriyle paylaşımda bulundu. Paylaşılan bir fotoğrafta iki erkek çizgi film karakteri dudak dudağa resmedildi.

Cartoon Network’un paylaşımında “Bu ikonik çiftlerle #OnurAyı'na başlıyoruz” ifadeleri yer aldı.

Cartoon Network kanalı daha önce yine sözde onur ayı dolayısıyla, “LGBTQ+ ailemizin gururu kutlu olsun” sözlerinin yer aldığı paylaşım yapmıştı.

ABD’DEN LGBT DAYATMASI İTİRAFI

ABD Büyükelçiliği de sosyal medya hesaplarından LGBT eşcinselliğine destek paylaşımı gerçekleştirdi. Paylaşımda ABD Dışişleri Bakanlığının LGBT faaliyetlerini geliştirmekten gurur duyduğu şu ifadelerle belirtildi:

“LGBTQİ+ toplumunun, eşit hak talebinde bulunduğu; ayrımcılığa, suistimale ve kötü muameleye karşı durduğu Stonewall İsyanı’nın yıldönümü dolayısıyla ABD’de her Haziran ayı Onur Ayı olarak kutlanmaktadır.. Onur Ayı dolayısıyla her insanın eşit yaratıldığı gerçeğini hatırlıyor ve LGBTQİ+ bireylerin çeşitliliğine değer veriyor ve her bireyin insan olması dolayısıyla eşit derecede saygı görmesini sağlamak için yürüttükleri mücadelede kaydettikleri başarılardan övgüyle söz ediyoruz. Dışişleri Bakanlığı, LGBTQİ+ bireylerin insan haklarını dünya genelinde geliştirmek ve korumak için çalışmaktan gurur duymaktadır.”

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR