Survivor finaline giden yarışmacıların Çakarlı şovu cezasız kalmadı

Survivor finaline 'çakarlı araçla' giden yarışmacılar tepki çekmişti. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından "Gereği Yapıldı" diyerek, aracın yakalandığını, sürücüsüne idari para cezası uygulandığını ve tertibatın söküldüğünü açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.06.2024 22:38 GÜNCELLEME 14.06.2024 22:38 GÜNCEL
Survivor finaline giden yarışmacıların Çakarlı şovu cezasız kalmadı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı şöyle; 

"GEREĞİ YAPILDI-18

Sivil Trafik Ekiplerimizin sosyal medya ve ulusal basına yansıyan “Bir yarışma programının 3 yarışmacısının İstanbul'daki büyük finale çakarlı araçla gitmesi” haber ve görüntülerine yönelik yaptığı çalışmalarda;

Bu araç sürücünün “ışıklı ve sesli uyarı işareti veren cihazları, mevzuatta izin verilmeyen bir araca taktığı ve kullandığı tespit edilmiş ve yakalanmıştır. Araç sürücüsüne idari para cezası uygulanmış ve çakar/siren tertibatı söktürülmüştür.

Görevi sırasındaki ambulans, itfaiye ve polis araçlarımızın trafikteki önceliği insan sağlığı ve suçlularla mücadeleye yöneliktir.

Usülsüz çakar kullanan ve trafikte üstünlük taslayanlara asla müsaade etmeyeceğiz."

KAYNAK : Haber7
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR