Kayseri'de kesim sırasında kaçan boğa, hayvan gübresi çukuruna düştü

Kayseri'de kesim sırasında kaçan boğa, kesimhane yakınında bulunan hayvan gübresi çukuruna düştü.

ABONE OL
GİRİŞ 16.06.2024 16:49 GÜNCELLEME 16.06.2024 16:49 GÜNCEL
Kayseri'de kesim sırasında kaçan boğa, hayvan gübresi çukuruna düştü

Yarım saat süren kurtarma çalışması sonuç vermezken boğa, battığı yerden kendisi kurtuldu. Yeniden kaçan boğa, yakalanarak kurban edildi.

Anbar Mahallesi Zafer Caddesi üzerinde bulunan bir kesimhanede boğa, kasap ve sahiplerinin elinden kurtularak kaçmaya başladı. Boğa kaçtığı sırada kesimhane yakınlarında bulunan hayvan gübresi çukuruna düştü.

Yaklaşık yarım saat süren kurtarma çalışması sonuç vermezken, boğa battığı yerden kendisi kurtuldu Daha sonra yeniden kaçmaya başlayan boğa, çevredekiler tarafından yakalanarak kesimhaneye götürülüp kurban edildi.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR