Aslıhan Zengin soruşturmasında yeni gelişme: Teslim olup suçu üstlendi!

Kağıthane'de arkadaşlarının evine gireceği esnada kasklı şahıs tarafından bıçaklanan üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Aslıhan Zengin'in olayıyla ilgili şoke eden bir gelişme yaşandı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.06.2024 15:43 GÜNCELLEME 20.06.2024 15:43 GÜNCEL
Aslıhan Zengin soruşturmasında yeni gelişme: Teslim olup suçu üstlendi!

Arkadaşının oturduğu apartmana girmek üzereyken kasklı takan saldırgan tarafından belinden bıçaklandı. 6 saatlik bir ameliyatın ardından kurtarıldı. Üniversite öğrencisi Aslıhan Zengin'i yaralayan zanlı olaydan 5 ay sonra yakalandı, tutuklandı.

ŞOKE EDEN GELİŞME

Tüm bu olaylardan sonra yeni bir gelişme yaşandı. Bir kişi polise gidip Zengin'i kendisinin bıçakladığını iddia etti.

27 Aralık'ta İstanbul'da Aslıhan Zengin'i bıçaklayan Murat Hücran'ın kasten yaralama ve yalan beyan gibi farklı suçlardan emniyette kaydı olduğu belirlenmişti.

Cafer B. ise polise gidip, olayı kendisinin gerçekleştirdiğini söyledi. Korsan taksicilik yaptığı dönemde Aslıhan Zengin'in aracına bindiğini, daha sonra kendisini sosyal medyadan eklediğinde platonik aşık olduğu bir kızla ile ortak arkadaş olduğunu gördüğünü öne sürdü.

Şüpheli, Aslıhan Zengin'den kendisine bu ilişkinin olması için aracılık etmesini istediğini Aslıhan'ın da bunu kabul etmediğini iddia etti. Bu yüzden de olayı gerçekleştirdiğini ileri sürdü.

SERBEST BIRAKILDI

Zanlı “suç uydurma” iddiasıyla gözaltına alındı. Adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Şüphelinin “intihara teşebbüs”, “kasten yaralama” ve “ateşli silahla kanununa muhalefet” suçlarından kaydı olduğu öğrenildi.

KAYNAK : İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR