Yayla konvoyuna saldırı: Çok sayıda yaralı var!

Iğdır'ın Tuzluca ilçesine bağlı Karabulak köyünden yaylaya çıkan bir konvoy, iddiaya göre Abbasgöl köylüleri tarafından saldırıya uğradı. Saldırıda 20 kişi yaralanırken; bir kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.06.2024 16:50 GÜNCELLEME 21.06.2024 16:50 GÜNCEL
Yayla konvoyuna saldırı: Çok sayıda yaralı var!

Iğdır'ın Tuzluca ilçesine bağlı Karabulak ile Abbasgöl köyü arasında yıllardır devam eden yayla meselesi bu sene yine kavgaya dönüştü.

HUSUMETLİ KÖYLÜLER SALDIRDI İDDİASI

Edinilen bilgiye göre aralarında kadın, çocuk ve yaşlıların da bulunduğu Karabulak köyüne ait konvoy, mahkeme kararı ile kolluk kuvvetlerinin nezaretinde yaylaya doğru ilerlerken silahlı saldırıya uğradı.

20 KİŞİ YARALANDI

Saldırıda 1’i ağır olmak üzere toplam 20 kişi yaralandı.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Karabulak köylüleri mahkeme kararıyla yaylaya gitmekteydiler. Ancak Abbasgöl köylülerinin silahlı saldırısı sonucu konvoyda büyük panik yaşandı. Yaralılar arasında durumu ağır olan bir kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan jandarma ekipleri, saldırının ardından incelemelerine başladı.

Köylüler tarafından Cep telefonunda çekilen görüntülerde güvenlik güçlerinin karşıdan ateş açan köylülere karşılık verdiği görülüyor.

KAYNAK : İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR