Yalçın Topçu'dan Haniye için başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Gazze'de Hamas lideri İsmail Haniye'nin kız kardeşinin de bulunduğu 13 kişinin şehit olmasının ardından başsağlığı mesajı yayımladı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.06.2024 10:03 GÜNCELLEME 25.06.2024 10:03 GÜNCEL
Yalçın Topçu'dan Haniye için başsağlığı mesajı

İşgalci İsrail'in Gazze'nin Sahil Kampını bombalaması neticesinde aralarında Hamas lideri İsmail Haniye'nin kız kardeşinin de bulunduğu 13 kişi şehit oldu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, acı haberin ardından başsağlığı mesajı yayımladı:

Şehidlerimizin Babası ve Hamas Siyasi Büro Başkanı Metanetin ve İnancın Timsali Ümmetin Kahraman Evladı İsmail Haniye’nin aziz milletinin şehidleri kervanına  akrabalarından katılanların  sayısı soykırım suçu işleyen katil İsrail devletinin son vahşi saldırısı ile 69 a ulaşmıştır.

Şehidlerimize rahmet,İsrail’e lanet kendilerinin değerli şahsında Filistin’in kahraman halkına başsağlığı diliyorum.

Allah (CC); “Hasbünallahü ve ni'me'l-vekîl” diyerek Siyonist İsrail’e ve başta ABD olmak üzere yandaşlarının 7 Ekim’den bu yana yaptığı soykırıma Ümmetin İzzetini korumak için tek başına kahramanca direnen  Filistin’i ve Halkını Korusun ve Yüceltsin.Türkiye; Devleti ve Milleti ile Özgür Filistin Dünya Devletleri Arasında Hakettiği Yeri Alanan Kadar Her Türlü Desteğine Devam Edecektir.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR