Kuzey Marmara Otoyolunda tünelde 3 araç birbirine girdi

Kocaeli'de Kuzey Marmara Otoyolunda aynı yönde giden iki otomobil çarpışarak savrulduktan sonra başka bir otomobile çarptılar. Kazada araçlar hasar görürken yaralanan olmadı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.06.2024 15:42 GÜNCELLEME 29.06.2024 15:59 GÜNCEL
Kuzey Marmara Otoyolunda tünelde 3 araç birbirine girdi

Kaza, saat 14.00 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolundaki T2 tünelinde meydana geldi. İstanbul yönünden Ankara istikametine giden Ahmet Huzeyfe Aras idaresindeki 06 AEP 984 plakalı otomobil ile Batuhan Can Atıcı yönetimindeki 34 PG 2145 plakalı otomobil çarpıştı. Kazanın ardından araçlar aynı yönde giden Mehmet Can Yılmaz yönetimindeki 81 FP 412 plakalı otomobile çarptı.

Kazada Atıcı’nın kullandığı otomobil devrilirken olay yerine itfaiye, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada araçlar hasar görürken yaralanan olmadı. Tünel içerisinde ulaşım araçların kaldırana kadar tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR